Voorschotregeling subsidie praktijkleerplaatsen mbo

Voorschotregeling subsidie praktijkleerplaatsen mbo

12 mei 2020 Uit Door 100% Werkgeverscoach

Werkgevers kunnen in aanmerking komen voor een subsidie voor de kosten voor praktijklessen in het mbo dit vanwege de coronacrisis. Dat gebeurt via een voorschotregeling. Het loket voor de voorschotregeling opent in de 4e week van mei.

U kunt alleen een voorschot aanvragen voor de periode van de start van het schooljaar 2019/2020 tot het moment van invoering van de coronamaatregelen op 16 maart 2020.

salarisverwerking uitbesteden,loonverwerking,salarisverwerking, loonadministratie, alles over loon,salaris advies, hr scan,loonadministratie,salaris verwerking,wet en regelgeving,werkgevers ondersteuning,juridische personeelszaken,budgetcoach,verzuim oplossingen, verzekering ziekteverzuim, ziekteverzuimverzekering, verzekeringen,

Definitieve aanvraag

Wanneer u een voorschot aanvraagt, bent u ook verplicht uiterlijk 16 september 2020 om 17.00 uur een definitieve aanvraag voor de subsidie praktijkleren in te dienen.

 

Doel voorschot

Het doel van de voorschotregeling is om werkgevers tijdens de coronacrisis tegemoet te komen voor al gemaakte kosten en te bevorderen dat praktijkleerplaatsen in het mbo kunnen blijven bestaan. Zo krijgen werkgevers beter opgeleid personeel en zijn studenten beter voorbereid op de arbeidsmarkt.

 

Lees meer over deze regeling op rvo.nl.

 

 

Gerelateerd

 

STimulans Arbeidsmarkt Positie, STAP, Millennials, Millennial, geboren 1980-2000 Millennial, arbeidsmarkt Millennials,