100% Werkgeverscoach

werkgeverscoach,hr scan,loonadministratie,salaris verwerking,wet en regelgeving,werkgevers ondersteuning,juridische personeelszaken,budgetcoach,

Heeft alle specialisten op het gebied van personeel onder één dak.

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste en grootste kapitaal. Van u als werkgever wordt verwacht dat u alle regels en voorschriften betreffende personeel in de gaten houdt, maar dit valt niet mee.
Natuurlijk kunt u verschillende specialisten inschakelen voor personeels- en salarisadministratie, HRM, juridische zaken, arbodienst, ziekteverzuim, verzekeringen, werving en selectie, ontwikkeling van uw personeel enzovoorts. Maar echt praktisch is het niet.

De 100% Werkgeverscoach heeft al deze specialisten voor u onder één dak! Door gebruik te maken van slimme ICT-oplossingen en door een nauwe samenwerking binnen ons specialistenteam, worden de verschillende deelonderwerpen uiterst efficiënt met elkaar verbonden. Daardoor krijgt u bij ons hoogkwalitatieve ondersteuning en advies op maat. Dit levert u bovendien een fikse kostenbesparing op! Hoe dat kan leest u hieronder.

“Geweldig dat ik met de 100% Werkgeverscoach nu één aanspreekpunt heb voor alle personeelszaken. De tijd die ik hiermee bespaar heb ik hard nodig om de omzet van mijn bedrijf te verhogen.”

Uitgangspunt is onze web-based software voor personeels- en salarisadministratie waarmee u 24 uur per dag toegang hebt tot uw personeelsdossiers en salarisadministratie. U maakt gebruik van eenvoudige apps waarmee verlofadministratie, digitaal declareren en personeelsplanning kinderspel worden. Daarnaast zorgen handige koppelingen met o.a. uw boekhouding, arbodienst en roosterpakketten voor kostenefficiënte oplossingen.

Onze (vak)specialisten hebben altijd toegang tot uw actuele dossiers, zodat bijvoorbeeld onze jurist u op een juiste wijze kan bijstaan in een ontslagkwestie, onze verzekeringsadviseur u kan adviseren bij het afsluiten van een ziekteverzuimverzekering en onze coach een passend ontwikkeltraject voor uw medewerkers kan aanbieden.

Meer weten?
Bel direct naar de 100% Werkgeverscoach voor gratis advies. Telefoonnummer: 079-33.15.444