Juridische zaken

juridische zaken, 100 werkgeverscoach, salarisadministratie, loonadministratie, juridisch advies,

Juridisch advies inwinnen kan altijd; wacht daar nooit te lang mee!

“Een van mijn werknemers bleef ver beneden de verwachtingen functioneren, ondanks alle begeleiding die hij kreeg. Ik heb de 100% Werkgeverscoach gevraagd of ik het contract voortijdig kan beëindigen. Dank voor jullie zeer nuttige advies!”

“Dankzij mijn Arbeidsrechtabonnement heb ik snel de juiste stappen kunnen zetten. Daarmee is mijn bedrijf behoed voor een slepende en dus dure juridische procedure”.

juridisch advies, juridische zaken,

Net als iedere werkgever hebt ook u vroeg of laat juridisch advies nodig. Wacht daar dan niet te lang mee! Met ons arbeidsrechtabonnement verlagen wij voor u de drempel om al in een vroeg stadium met een deskundig jurist te overleggen. Wij helpen u de juiste stappen te zetten om juridische rompslomp en hoge kosten te voorkomen.

Het arbeidsrechtabonnement heeft een looptijd van 1 jaar en kost € 950 excl. BTW. Het omvat 10 uur eenvoudig oriënterend juridisch advies, dat zonder bestudering van een uitgebreid dossier, jurisprudentie of literatuur kan worden verstrekt.

Bij het arbeidsrechtabonnement ontvangt u bovendien 2 maanden gratis salarisadministratie van de 100% Werkgeverscoach met daarbij gratis gebruik van ESS (Employee Self Service).

Hebt u meer tijd nodig, dan ontvangt u als klant van de 100% Werkgeverscoach op het gangbare uurtarief van € 165 een korting van 10%

Ook bij deze zaken kan onze jurist u bijstaan

  • Ontslag op staande voet
  • Diefstal binnen uw onderneming
  • Overtreding concurrentiebeding
  • Reorganisatie
  • Vaststellingsovereenkomsten
  • Procedure met UWV
  • Loonvordering en opschorting

Onze juridische dienstverlening wordt mogelijk gemaakt door Advocatenkantoor Bloem te Rotterdam.

Hebt u als werkgever op dit moment te maken met een lastige personeelskwestie, wacht niet langer en neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Personeelsadministratie, Salarisadministratie, Personeelszaken, HRM, HR ondersteuning, Juridische zaken, Personeelsverzekering, Inkomensverzekeringen, Premies en loonkostensubsidies, Opleiding, Ontwikkeling en coaching, Budgetcoaching, Payrolling , HR Scan, ziektekostenverzekeringen, verzuimpremies, kostenverlaging, verzekeringspremie ondernemers, werkgevers verzekering premies,