NOW 2.0: aanvragen kan vanaf 6 juli 2020

NOW 2.0: aanvragen kan vanaf 6 juli 2020

23 juni 2020 Uit Door 100% Werkgeverscoach

De aanvraagtermijn voor de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid ( NOW )1.0 is op 5 juni 2020 verlopen. Vanaf 6 juli 2020 kunt u NOW 2.0 aanvragen. Hiermee vraagt u een tegemoetkoming in de loonkosten aan over de periode juni tot en met september 2020.

 

coronavirus overzicht, COVID-19 nieuws, corona actueel, coronacrisis nieuws, coronavirus nieuws, corona maatregelen nieuws, corona-epidemie nieuws, Nieuws, actueel, Rijksoverheid, overheid, Belastingdienst , Loonheffingen , loonbelasting, loon inkomsten, loonkosten, loonheffing, wet en regelgeving, personeelszaken, hrm,

U kunt nog geen aanvraag indienen voor NOW 2.0 die geldt vanaf 1 juni. Dit kan pas vanaf 6 juli 2020. Ook kunt u dan een aanvraag indienen voor een tegemoetkoming in de loonkosten over de periode juni, juli, augustus en september 2020.

Op rijksoverheid.nl leest u hoe de aanvraag in zijn werk gaat en welke gegevens u bij de hand moet houden. Ook vindt u een uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

 

Aanvraag voorschot

UWV streeft ernaar om binnen 2 à 4 weken na aanvraag, de eerste termijn van het voorschot te betalen aan de werkgever. Uw aanvraag moet dan wel volledig zijn. U ontvangt in die periode ook een bevestiging dat u de subsidie krijgt (de subsidiebeschikking).

 

Meer informatie

Alle informatie over NOW 1.0 en NOW 2.0 leest u op uwv.nl.

 

Gerelateerd

Loket NOW 2.0 opent op 6 juli


overheid, rijksoverheid, belastingen, belastingdienst, kabinet, regering, wet- en regelgeving, regels,

Ziekteverzuimverzekering
en extra
lage kosten
loonstroken.
En nog meer voordelen.
Neem snel contact op.