Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens 1e halfjaar 2021

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens 1e halfjaar 2021

20 januari 2021 Uit Door 100% Werkgeverscoach

De Belastingdienst heeft de ‘Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 1e halfjaar 2021 ’ gepubliceerd. In deze brochure vindt u uitleg over fouten in de werknemersgegevens waarvoor u een foutenrapport kunt ontvangen.

 

salarisverwerking uitbesteden,loonverwerking,salarisverwerking, loonadministratie, alles over loon,salaris advies, hr scan,loonadministratie,salaris verwerking,wet en regelgeving,werkgevers ondersteuning,juridische personeelszaken,budgetcoach,verzuim oplossingen, verzekering ziekteverzuim, ziekteverzuimverzekering, verzekeringen,

De Belastingdienst kan bij de geautomatiseerde controle van de aangifte loonheffingen, fouten in de werknemersgegevens constateren die niet tot een weigering van de aangifte leiden. In dat geval krijgt de werkgever een foutenrapport ‘Foutmeldingen werknemersgegevens ’.

In dit foutenrapport staat informatie over het type fout met een korte omschrijving en een instructie om de fout te herstellen en in het vervolg te voorkomen.

U moet deze fouten herstellen. Dit is in het belang van u en uw werknemers.

 

Let op!

De toelichting is een aanvulling op de ‘Gegevensspecificaties aangifte loonheffingen 2021 ’ en bevat dus minder uitgebreide informatie.

U vindt de ‘Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens 1e halfjaar 2021 ’ op belastingdienst.nl.

 

 

Gerelateerd

Gegevensspecificaties 2021 voor loonadministratie softwareontwikkelaars

 

 

Codes voor de aangifte loonheffingen 2021, Belastingdienst