Voor inloggen UWV werkgeversportaal geen loonheffingennummer (LH-nummer)

Voor inloggen UWV werkgeversportaal geen loonheffingennummer (LH-nummer)

10 september 2020 Uit Door 100% Werkgeverscoach

De Belastingdienst geeft geen loonheffingennummer af voor als u dit alleen nodig hebt om in te loggen op het werkgeversportaal UWV.

Dit geldt ook voor het heractiveren van een loonheffingennummer.

salarisverwerking uitbesteden,loonverwerking,salarisverwerking, loonadministratie, alles over loon,salaris advies, hr scan,loonadministratie,salaris verwerking,wet en regelgeving,werkgevers ondersteuning,juridische personeelszaken,budgetcoach,verzuim oplossingen, verzekering ziekteverzuim, ziekteverzuimverzekering, verzekeringen,

De Belastingdienst ontvangt verzoeken van werkgevers voor een nieuw LH-nummer of om een beëindigd LH-nummer te activeren, zodat ze kunnen inloggen op het UWV-werkgeversportaal. De Belastingdienst kan niet aan deze verzoeken tegemoet komen als de werkgever geen werknemers in dienst heeft.

 

Compensatie transitievergoeding

Inloggen op het werkgeversportaal UWV is nodig als u compensatie voor de transitievergoeding aanvraagt. Als de werkgever geen LH-nummer meer heeft, kan hij niet inloggen op het werkgeversportaal. Hij kan de compensatie voor de transitievergoeding dan niet aanvragen.

UWV is bezig met het realiseren van een oplossing voor de ex-werkgevers die geen compensatie aan kunnen vragen. Voor meer informatie kan de werkgever contact opnemen met UWV.

 

 

Gerelateerd bericht

Compensatie transitievergoeding aanvragen vanaf 1 april 2020
Nieuwsbrief Loonheffingen 2021 in september
Versoepeling administratieve verplichtingen loonheffingen

 

 

aangifte loonheffingen 2020, loonheffing 2020, aangifte loonheffing 2020, belastingdienst, belastingen,