Phishing mail – laat u niet misleiden!

Phishing mail – laat u niet misleiden!

18 mei 2020 Uit Door 100% Werkgeverscoach

Criminelen sturen weer massaal phishingmails, sms-berichten en WhatsApp-berichten.

De Belastingdienst waarschuwt op de startpagina van zijn internetsite voor deze valse berichten. Met ‘Phishing, laat u niet misleiden’ vraagt de Belastingdienst op te passen voor valse berichten.

 

De afzender van de phishingmails, sms-berichten en WhatsApp-berichten lijkt de Belastingdienst, maar is dat niet. De Belastingdienst verstuurt nooit berichten via WhatsApp of sms.

Wilt u controleren of u of uw klant een bericht van de Belastingdienst heeft gekregen? Log dan in op portalen, zoals Mijn Belastingdienst, Mijn Belastingdienst Zakelijk en Mijn toeslagen. Dan weet u zeker dat het bericht van de Belastingdienst afkomstig is.

 

Melden

Hebt u verdachte e-mails, sms-berichten of WhatsApp-berichten ontvangen? Meld dit dan via onderstaande links.

 

Meer informatie

Lees meer over valse e-mails en sms-berichten in ‘Valse mail, valse brieven, valse telefoontjes, valse apps, valse WhatsApp-berichten, valse sms-berichten’.

 

 

Bron: belastingdienst.nl

 

 

personeelzaken, personeeldiensten, medewerkers, medewerker, werkgever werknemer, loonadministratie,salarisverwerker, loon, salaris, salarisverwerking, loonadministrateur, alles over loon,salaris advies, hr scan,loonadministratie,salaris verwerking,wet en regelgeving,werkgevers ondersteuning,juridische personeelszaken,budgetcoach,verzuimkosten, ziekteverzuim, ziekteverzekering

Ziekteverzuimverzekering
en extra
lage kosten
loonstroken.
En nog meer voordelen.
Neem snel contact op.