Phishing mail – laat u niet misleiden!

Phishing mail – laat u niet misleiden!

18 mei 2020 Uit Door 100% Werkgeverscoach

Criminelen sturen weer massaal phishingmails, sms-berichten en WhatsApp-berichten.

De Belastingdienst waarschuwt op de startpagina van zijn internetsite voor deze valse berichten. Met ‘Phishing, laat u niet misleiden’ vraagt de Belastingdienst op te passen voor valse berichten.

 

De afzender van de phishingmails, sms-berichten en WhatsApp-berichten lijkt de Belastingdienst, maar is dat niet. De Belastingdienst verstuurt nooit berichten via WhatsApp of sms.

Wilt u controleren of u of uw klant een bericht van de Belastingdienst heeft gekregen? Log dan in op portalen, zoals Mijn Belastingdienst, Mijn Belastingdienst Zakelijk en Mijn toeslagen. Dan weet u zeker dat het bericht van de Belastingdienst afkomstig is.

 

Melden

Hebt u verdachte e-mails, sms-berichten of WhatsApp-berichten ontvangen? Meld dit dan via onderstaande links.

 

Meer informatie

Lees meer over valse e-mails en sms-berichten in ‘Valse mail, valse brieven, valse telefoontjes, valse apps, valse WhatsApp-berichten, valse sms-berichten’.

 

 

Bron: belastingdienst.nl

 

 

personeelzaken, personeeldiensten, medewerkers, medewerker, werkgever werknemer, loonadministratie,salarisverwerker, loon, salaris, salarisverwerking, loonadministrateur, alles over loon,salaris advies, hr scan,loonadministratie,salaris verwerking,wet en regelgeving,werkgevers ondersteuning,juridische personeelszaken,budgetcoach,verzuimkosten, ziekteverzuim, ziekteverzekering