Einde termijn bijzonder uitstel van betaling

Einde termijn bijzonder uitstel van betaling

7 juli 2020 Uit Door 100% Werkgeverscoach

Hebt u als gevolg van de coronacrisis eerder bijzonder uitstel van betaling gekregen?
Dan ontvangt u binnenkort een brief van de Belastingdienst. In deze brief staan mogelijkheden die u hebt als het uitstel is verlopen of dit binnenkort gebeurt.

salarisverwerking uitbesteden,loonverwerking,salarisverwerking, loonadministratie, alles over loon,salaris advies, hr scan,loonadministratie,salaris verwerking,wet en regelgeving,werkgevers ondersteuning,juridische personeelszaken,budgetcoach,verzuim oplossingen, verzekering ziekteverzuim, ziekteverzuimverzekering, verzekeringen,

Door de coronacrisis kon u vanaf 18 maart 2020 bijzonder uitstel van betaling aanvragen voor een periode van 3 maanden. Nu deze periode afloopt, heeft u 2 mogelijkheden:

  • De uitgestelde naheffingsaanslagen alsnog betalen.
  • Een verzoek indienen om het bijzonder uitstel van betaling te verlengen.

 

De aanslagen betalen

Als de betalingstermijn van de naheffingsaanslagen is verstreken, moet u de aanslagen op de gebruikelijke wijze betalen.

 

Verlenging van bijzonder uitstel

Als u langer uitstel van betaling nodig hebt, kunt u opnieuw bijzonder uitstel van betaling vragen. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Meer over deze voorwaarden en hoe u een verzoek tot verlenging aanvraagt, leest u op www.belastingdienst.nl/bijzonderuitstel.

 

Let op!

De Belastingdienst kan een verzoek om verlenging van bijzonder uitstel alleen correct en snel uitvoeren als u een nieuwe aanvraag indient.

 

Bekijk de voorbeeldbrief.

 

Gerelateerd bericht

Aanvraagformulier verlenging bijzonder uitstel online beschikbaar

 

werkgeverscoach, 100 werkgeverscoach, alles rondom personeelszaken,