Aanmelden Jaarcongres OSWO 2021

Aanmelden Jaarcongres OSWO 2021

20 oktober 2021 Uit Door 100% Werkgeverscoach

Op donderdag 11 november 2021 kunt u deelnemen aan het Jaarcongres Loonheffingen voor softwareontwikkelaars. De organisatie is in handen van de Belastingdienst/OSWO. Ook salarisprofessionals die niet werken bij een softwareontwikkelaar, zijn welkom om dit congres bij te wonen.

De Belastingdienst/OSWO informeert u op 11 november over de wijzigingen van wet- en regelgeving voor 2022 en de gevolgen daarvan voor de aangifte loonheffingen. Daarnaast wordt u op de hoogte gebracht van het laatste nieuws op het gebied van de loonheffingen.

Vragen stellen

Tijdens de presentaties kunt u in de online-omgeving vragen stellen aan de spreker. Voor zover de tijd dat toelaat, beantwoordt de spreker de vragen na afloop van de presentatie.

Binnen 14 dagen na afloop van het congres voorziet de Belastingdienst/OSWO de vragen van een antwoord. Het document met vragen en antwoorden verstuurt OSWO naar alle deelnemers van het congres.

Aanmelding

Deelname aan het congres is alleen mogelijk na aanmelding. U kunt zich tot en met 8 november 2021 aanmelden door een e-mail te sturen naar: oswo.aanmelden@belastingdienst.nl.

Vermeld in de e-mail de volgende informatie:

  • voor- en achternaam
  • naam van de organisatie waar u werkt
  • uw functie bij die organisatie
  • e-mailadres
  • telefoonnummer waarop u bereikbaar bent

Bovenstaande gegevens gebruikt OSWO om u na afloop van het congres de vragen en antwoorden toe te sturen. OSWO bewaart de gegevens om u in de toekomst uit te nodigen voor nieuwe congressen. Als u dit niet wilt, kunt u dat aangeven in de e-mail.

Nadat u zich hebt aangemeld, ontvangt u de presentaties in pdf en een link waarmee u op donderdag 11 november kunt inloggen bij het jaarcongres. Deze worden uiterlijk 9 november verzonden.

belastingen, belastingdienst, Overheid, belastingmaatregels, belastingdiensten,RVO, UWV, 2021, Kabinet,