Vermeld juiste telefoonnummer in aangifte!

Vermeld juiste telefoonnummer in aangifte!

5 februari 2020 Uit Door 100% Werkgeverscoach

De inspecteur van belastingen komt graag telefonisch met u in contact als hij nog vragen heeft over de aangifte. Daarom is het belangrijk dat u het juiste telefoonnummer in de aangifte vermeldt.

 

De inspecteur kan u bellen als er een verschil is tussen de ingediende aangifte en de gegevens die bij de Belastingdienst bekend zijn. Dankzij deze werkwijze komen in de aangifte steeds minder fouten voor. Daarom verzoeken we u het juiste telefoonnummer in te vullen in de daarvoor bestemde rubriek in de aangifte. Die rubriek mag alleen cijfers bevatten.

 

Let op!

Voor buitenlandse telefoonnummers moet u in plaats van 2 voorloopnullen een + opgeven.

Meer informatie over het invullen van deze rubriek vindt u op pagina 29 van de ‘Gegevensspecificaties aangifte loonheffingen 2020‘.

 

fiscale diensten, belastingen, belastingdienst, overheid,regering,personeelzaken, personeeldiensten, medewerkers, medewerker, werkgever werknemer, loonadministratie,salarisverwerker, loon, salaris, salarisverwerking, loonadministrateur, alles over loon,salaris advies, hr scan,loonadministratie,salaris verwerking,wet en regelgeving,werkgevers ondersteuning,juridische personeelszaken,budgetcoach,verzuimkosten, ziekteverzuim, ziekteverzekering
Begrippenlijst

In aangifte loonheffingen 2020 is een begrippenlijst opgenomen met de volgende begrippen en de betekenis/omschrijving:

A. Aangifte loonheffingen
B. Administratieve eenheid
C. AOW-leeftijd
D. Bericht
E. Collectieve aangifte
F. Gegevensset
G. Inhoudingsplichtige / werkgever
H. Inkomstenverhouding
I. Loonheffingen
J. Natuurlijk persoon
K. Payrolling
L. Saldo correcties voorgaand aangiftetijdvak
M. Tijdvak
N. Werknemersgegevens
O. Herzien

 

Meer informatie:

U kunt alles vinden in het document ‘Gegevensspecificaties aangifte loonheffingen 2020 (pdf)’
PDF download

 

 

 

wet en regelgeving, overheid, belastingdienst, uwv, loonheffingen, loonbelasting 2020, loonkosten 2020, werkgever-werknemer, personeelszaken 2020,