Modelovereenkomst hoe verlengen?

Modelovereenkomst hoe verlengen?

28 juni 2021 Uit Door 100% Werkgeverscoach

Op de internetsite van de Belastingdienst vindt u informatie over hoe u een modelovereenkomst kunt verlengen als de geldigheidsdatum is verlopen.

 

salarisverwerking uitbesteden,loonverwerking,salarisverwerking, loonadministratie, alles over loon,salaris advies, hr scan,loonadministratie,salaris verwerking,wet en regelgeving,werkgevers ondersteuning,juridische personeelszaken,budgetcoach,verzuim oplossingen, verzekering ziekteverzuim, ziekteverzuimverzekering, verzekeringen,

Bent u de opsteller van de overeenkomst, dan vraagt u de Belastingdienst in een e-mail de overeenkomst te verlengen. Bent u alleen gebruiker van de overeenkomst? Vraag dan de opsteller van de modelovereenkomst om te mailen.

 

Gegevens mail

In de mail zet u de volgende gegevens:

  • nummer en datum van de modelovereenkomst die u wilt verlengen
  • in een bijlage de tekst van de modelovereenkomst die u wilt verlengen, eventueel met wijzigingen
  • uw RSIN of btw-identificatienummer
  • uw naam
  • uw telefoonnummer

Stuur de mail naar: modelovereenkomst@belastingdienst.nl.

 

U krijgt binnen 2 weken een ontvangstbevestiging met de gegevens van de behandelaar.

 

Termijn beoordeling verzoek

Binnen 8 weken krijgt u bericht over uw verzoek. Als meer tijd nodig is om de overeenkomst opnieuw te beoordelen neemt de Belastingdienst contact met u op. Verloopt de geldigheidsdatum doordat meer tijd nodig is, dan wordt de goedkeuring van de verlopen overeenkomst tijdelijk verlengd. Die verlenging duurt tot de beoordeling is afgerond.

 

Verlopen modelovereenkomst biedt geen zekerheid meer

Een modelovereenkomst waarvan de geldigheidsdatum is verlopen, geeft geen zekerheid meer over de arbeidsrelatie tussen opdrachtgever en -nemer.

 

 

Meer informatie

 

 

werkgeverscoach, personeelszaken, werknemers- werkgevers,werkgeverschap,werkgevers advies,advies werkgevers,salariszaken, personeelszaken, hr ondersteuning,