Uurloongrenzen jeugd-LIV 2021

Uurloongrenzen jeugd-LIV 2021

28 mei 2021 Uit Door 100% Werkgeverscoach

De uurloongrenzen voor het jeugd-LIV 2021 zijn bekend. Koolmees, de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, heeft de bedragen gepubliceerd in de Staatscourant.

 

salarisverwerking uitbesteden,loonverwerking,salarisverwerking, loonadministratie, alles over loon,salaris advies, hr scan,loonadministratie,salaris verwerking,wet en regelgeving,werkgevers ondersteuning,juridische personeelszaken,budgetcoach,verzuim oplossingen, verzekering ziekteverzuim, ziekteverzuimverzekering, verzekeringen,

De grenzen voor het gemiddeld uurloon in 2021 zijn:

Gemiddeld uurloon 2021

Gemiddeld uurloon 2021

Voor 20-jarigen gaat u bij de bovengrens jeugd-LIV uit van het bedrag van de ondergrens van het lage-inkomensvoordeel (LIV). Dit om te voorkomen dat de doelgroepen van jeugd-LIV en LIV elkaar overlappen.

De minister stelt de minimale en maximale bedragen 1 x per kalenderjaar vast op basis van het gemiddelde minimumuurloon per 1 januari en per 1 juli.

U vindt de Staatscourant op overheid.nl.

 

 

Gerelateerde berichten

Handreiking jeugd-LIV

 

 

 

jeugd liv, SV-regelingen, LKV, loonkostenvoordelen,lage inkomensvoordeel, Subsidieregelingen, premies werknemersverzekeringen,Algemeen Werkloosheidsfonds, compensatie ,sociale verzekering regelingen,transitievergoeding,Vrijwilligersvergoeding