Het Belastingplan 2023

Het Belastingplan 2023

5 september 2022 Uit Door 100% Werkgeverscoach

Intermediairdagen 2022: op locatie en online

 

Na 2 jaar met uitsluitend online Intermediairdagen, kunnen dit jaar ontmoetingen weer op locatie plaatsvinden. U bent welkom op 1 van de 10 locaties verspreid over het land. U bent van harte welkom om daar vakgenoten en belastingdienstmedewerkers te ontmoeten.

2022, 2023, Belastingdienst, Belastingplan 2023, Intermediairdagen, loonadministratie, salarisprofessionals, salarisverwerkers,

Intermediairdagen is een jaarlijks kennisevenement van de Belastingdienst. Hierin informeert de Belastingdienst fiscaal dienstverleners en salarisprofessionals over het Belastingplan 2023 en andere relevante onderwerpen. De inschrijving start in oktober 2022.

Wanneer

De eerste Intermediairdag is op 8 november en de laatste op 8 december 2022. Kunt u niet fysiek aanwezig zijn? Dan bent u van harte welkom op de online Intermediairdagen die in de week van 12 december 2022 plaatsvinden.

Inschrijven

De inschrijving start in oktober 2022. Alle leden van FSA en FFD krijgen automatisch via e-mail een uitnodiging om zich in te schrijven. Verdere details volgen nog.

Voor wie

De Belastingdienst vindt de relatie met u als fiscaal dienstverlener en salarisprofessional belangrijk. Ook dit jaar zijn alle leden van Forum Fiscaal Dienstverleners en Forum Salaris welkom tijdens de (online) Intermediairdagen 2022. Medewerkers van de Belastingdienst kijken ernaar uit u te ontmoeten tijdens de verschillende sessies of op de informatiemarkt.

Meer weten?

Alle informatie over de Intermediairdagen vindt u op FSA. Houd de berichtgeving dus in de gaten.

belastingen, belastingdienst, overheid, kabinet, regering, rijksoverheid, RVO, wet-en regelgeving,eindheffing,
Ziekteverzuimverzekering
en extra
lage kosten
loonstroken.
En nog meer voordelen.
Neem snel contact op.